Gå til hovedindhold

Folkeskoven

Et af Tappernøjes samlingssteder.

 • Læs op

Indhold

  Folkeskoves areal blev givet til borgerne af den gamle Fladså kommune og blev i af flere omgange tilplantet med hjælp fra skoleelever fra Korskildeskolen samt lokale borgere.

  I Folkeskoven har vi en idyllisk ”Naturbase”, med Bålhus, Shelter, samt og legeområde til børnene. Folkeskoven byder også på en sjov Svævebane, et Fugletårn, en Ridesti, et Skovtoilet, en lukket Hundeskov, en stor Naturlegeplads med balanceredskaber, rutchebane og redegynge. Her findes også en Eventyrsti med mulighed for en stille stund med en bog. Folkeskoven har desuden en Orienteringsrute ”Find vej”, samt mulighed Geocaching. I sommeren 2016 blev ”Vikinge Langhuset” indviet . Et Langhus med solide fastnaglede langbord/bænkesæt og en undervisningstavle. Et hus med smukt udformede drageudskæringer på gavle og stolper, til at give det helt rigtige Vikingeudtryk.

  Haloween i Folkeskoven 2016

  Hvert år afholder Tappernøje Halloweenløb i Fokeskoven. Et skrækindjagende natteløb for 50-60 af byens unge i den mørke skov. Hvert år et helt nyt løb, med et endnu mere grufuldt tema. De Syv Dødssynder, Zombieløb, eller Dukkeløb har været på plakaten. Traditionen startede i 2014 via samarbejde imellem Folkeskovens FrivilligLaug og Ungdomsklubben Kornmagasinet. Der er hvert år venteliste til at deltage i disse løb, selvom flere af de unge mennesker hvert år bliver ringet hjem, når det alligevel bliver alt for uhyggeligt. Halloween i Folkeskoven giver via skræk og rædsel, fælles oplevelser, og nyt sammenhold helt på tværs af alder og generationer.

  Se filmen "Halloween i Folkeskoven 2016"

  Hvad kan jeg ellers opleve?