Tappernøje Forsamlingshus 

Huset byder på ugentligt Bankospil, Fastelavns- og Julefest, Kræmmermarked to gange om året, lægger hus til Tappernøje Dilletantforestillinger, disse forestillinger sættes op af Tappernøje Amatørteater, festarrangementer med alt inkluderet, møder og receptioner samt levering af mad ud af huset.

Folkeskoven

Et af Tappernøjes samlingssteder er vores fantastiske Folkeskov.

Folkeskoves areal blev givet til borgerne af den gamle Fladså kommune og blev i af flere omgange tilplantet med hjælp fra skoleelever fra Korskildeskolen samt lokale borgere.

I Folkeskoven har vi en idyllisk ”Naturbase”, med Bålhus, Shelter, samt og legeområde til børnene. Folkeskoven byder også på en sjov Svævebane, et Fugletårn, en Ridesti, et Skovtoilet, en lukket Hundeskov, en stor Naturlegeplads med balanceredskaber, rutchebane og redegynge. Her findes også en Eventyrsti med mulighed for en stille stund med en bog. Folkeskoven har desuden en Orienteringsrute ”Find vej”, samt mulighed Geocaching. I sommeren 2016 blev  ”Vikinge Langhuset” indviet . Et Langhus med solide fastnaglede langbord/bænkesæt og en undervisningstavle. Et hus med smukt udformede drageudskæringer på gavle og stolper, til at give det helt rigtige Vikingeudtryk. 

Kulturhuset  “Kornmagasinet”

Kulturhuset ligger lige overfor Tappernøje forsamlingshus. Foreninger kan låne/leje stueetagen i Korrnmagasinet, der bliver brugt til møder, strikkeklub, kortklub mm.    Tappernøje Petanque holder også til i Kornmagasinet. Næstved ungdomsskoles afdeling i Tappernøje “Klubben Kornmagasinet” har til huse på Kornmagasinets 1.sal. Her er der klub for byens unge i aldersgruppen 12-18 år. De hygger sig i klubben 4-5 gange ugentligt, og holder mange fælles arrangementer med de andre klubber i Næstved kommune. Bag Kornmagasinet ligger Tappernøje Aktivitets Park, der giver rig mulighed for friluftarrangementer, samt fysisk udfoldelse.

Tappernøje Aktivitets Park

Aktivitets Parken er blevet til via af lokale ildsjæles store indsats. De fik samlet 1.000.000.- ind via LAG ( EU-Landdistrikts midler) og Kommunale midler.

Parken byder på et flot modtagelses areal med blomsterportaler, en stor fællesgrill og hyggeområde, legeplads til mindre børn og naturfitness for alle, samt stor overdækket musikscene og en ældre multibane med mulighed for boldspil. Desuden holder Tappernøje Petanque også til her. De har petanquebaner af internationale standarter. Aktivitets Parken bliver bla. brugt til Byfester og Petanque mesterskaber, Cirkus Baldoni gæster traditionen tro parken en gang årligt.

Halloween i Folkeskoven 2016Halloween i Folkeskoven, 2016🎃

For 3. år i træk blev der igen afholdt halloween-løb i Tappernøje. Børn og unge fra Tappernøje og Brøderup omegn var inviteret til og deltage og siden første løb er arrangementet blevet taget godt imod af både lokale kræfter samt deltagerne.

Se med når vi skal høre historien om dette års tema samt følge med deltagerne ud på posterne hvor opgaven skal løses, i mørket…🌚

Opslået af TV Sydsjælland på 3. november 2016

Halloween i Folkeskoven

Hvert år afholder Tappernøje Halloweenløb i Fokeskoven. Et skrækindjagende natteløb for 50-60 af byens unge i den mørke skov. Hvert år et helt nyt løb, med et endnu mere grufuldt tema. De Syv Dødssynder, Zombieløb, eller Dukkeløb har været på plakaten. Traditionen startede i 2014 via samarbejde imellem Folkeskovens FrivilligLaug og Ungdomsklubben Kornmagasinet. Der er hvert år venteliste til at deltage i disse løb, selvom flere af de unge mennesker hvert år bliver ringet hjem, når det alligevel bliver alt for uhyggeligt. Halloween i Folkeskoven giver via skræk og rædsel, fælles oplevelser, og nyt sammenhold helt på tværs af alder og generationer.

Everdrup FolkedansereEverdrup Folkedansere
Foreningen har efterhånden mange år bag sig, men trods højere alder danses der lystigt videre.

Opslået af TV Sydsjælland på 31. oktober 2016

Everdrup Folkedansere